Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh


Join giveaway by Spendalusuh...korang klik je la dekat gambar ni..terus ke blog tuan tanah Spendalusuh.Ada beberapa syarat jugak untuk korang ikut untuk join. Ye la kan. Takkan main letak gambar GA terus boleh join macam tu tapi syarat pun bukan susah sangat. Main like page dengan follow dia je. Syarat biasa bila para bloggers buat GA. Sembang banyak pun tak guna kalau korang tak buat post macam ni sekarang. Jangan lupa klik iklan nuffnang kat blog beliau tu..kat blog ni pun klik la sekali.

2 comments.. read them below or add one

MiSz eMyRA MiSz eMyRA July 25, 2016
Afiq Rayyan *sedap nama*
tag awak join GA ni.

https://smoochiemallow.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

Afiq Rayyan Afiq Rayyan July 26, 2016
hehehe..name ni dipilih 7 tahun yg lalu utk hero pertama